Tervetuloa! Jos et löydä haluamaasi tuotetta sivuiltamme, otathan yhteyttä myyntipalveluumme!

Finntestinen palvelu ja korjaamolaitteiden ammattilainen

Tuomme maahan ja myymme laadukkaita korjaamolaitteita sekä toimitamme laite asennukset, huollot ja korjaukset ammattitaidolla sekä asiakkaan tiloissa että omalla huoltokorjaamollamme Hyvinkäällä. Löydät meiltä myös nopeasti laadukkaat alkuperäiset huoltotarvikkeet sekä varaosat maahantuomiimme sekä toimittamiimme laitteisiin.

Toimintamme perusajatus on tuottaa asiakkaallemme palveluita jonka avulla asiakkaamme toiminta on varmalla ja kestävällä pohjalla eikä laitteiden kanssa tule odottamattomia yllätyksiä niiden koko elinkaaren aikana. Siksi koulutamme asiakkaamme käyttämään laitteita oikein ja pidämme laitteet käyttökuntoisena esimerkiksi tarjoamalla asiakkaillemme huoltosopimusmallin jossa pidämme ja hoidamme korjaamon laitteet sekä huollettuina että ennakoivasti päivitettyinä jotta turhilta käyttökatkoilta voidaan välttyä mahdollisimman tehokkaasti. 

Teemme yhdessä asiakkaan kanssa korjaamosuunnittelua, olipa kyseessä uudisrakennus tai vanhan tilan uudelleensuunnittelu. Haemme aina asiakkaamme kanssa kustannustehokkaan ja ergonomisen työtilaratkaisun, jotta työnteko ja työntekopaikat olisivat suunniteltu juuri asiakkaan työtarpeita ja asiakkaita varten. 

Palvelemme asiakkaitamme teknisen tukemme avulla kinkkisimmissäkin kysymyksissä, ja haemme ratkaisut haasteisiin ja tarpeisiin. Korjaamoiden digitalisoituessa tarjoamme myös apua ja teknistä tukea erilaisten analysaattoreiden ja testereiden käyttöönotossa ja käytössä. 

Päivitämme myös tuotevalikoimaamme jatkuvasti jotta kauttamme löytyy uusien vaatimusten mukaiset koneet ja laitteet autokorjaamoiden, rengasliikkeiden, oppilaitosten ja muiden huolto ja korjauspalveluita tuottavien yritysten tarpeisiin. 

 

Search